Menu Sluiten

Hulpmiddelen

Wij denken graag met u mee om uw bed compleet te maken. Wij kunnen daarom diverse hulpmiddelen leveren bij uw bed. Zo kunnen wij een bedlamp leveren, maar ook in en uitstap verlichting in het bed gemonteerd is een mogelijkheid. Heeft u hulp nodig bij het omhoog komen in uw bed, dan is een bedpapegaai meeleveren geen enkel probleem.

 

Zijbeveiliging

Bent u bang om uit bed te vallen, dan kan de zijbeveiliging een fijne optie voor u zijn. Zijbeveiliging is aan beide kanten van het bed te gebruiken. Zo heeft u elke nacht een veilig gevoel. Doordat het zijbeveiliging is die in delen omhoog en omlaag kan, bieden ze u ook steun met het in en uitstappen van uw bed. 

Gedeelde zijbeveiliging

Leeslamp

Indien u graag in bed een boek leest of extra verlichting wil bij het in en uitstappen van het bed is een leeslamp een goede optie. We kunnen een leeslamp mee leveren en monteren deze ook bij afleveren netjes aan het bed.

In en uitstap verlichting

In en uitstap verlichting geeft u een veilig gevoel wanneer u in het donker in of uit uw bed moet stappen. Wanneer u in de nacht uw bed uit stapt gaat er een warm-wit licht aan die ervoor zorgt dat u makkelijk en veilig op kunt staan. Wanneer u weer gaat liggen of de kamer uit gaat zal de lamp automatisch uitgaan. Doordat de verlichting onder het bed gemonteerd is en daarmee alleen de vloer aan één zijde van het bed verlicht, is dit niet hinderlijk voor uw ogen of uw partner.

Bedpapagaai

Een bedpapagaai met een driehoek handgreep, heeft veel voordelen. Wanneer u lang stil ligt, is het belangrijk dat u regelmatig van houding veranderd. De bedpapegaai komt boven uw bed en zorgt ervoor dat u zich makkelijk kan optrekken. U kunt zo eenvoudig van houding wisselen of rechtop komen te zitten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of over een van onze producten neemt u dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak bij ons in de showroom of komen bij u thuis.